След като Районен съд в Пловдив пусна под символична гаранция 36-годишния  Атанас

...
След като Районен съд в Пловдив пусна под символична гаранция 36-годишния  Атанас
Коментари Харесай

Задочно наложиха арест на избягалия таксиджия, който блъсна пешеходка в Пловдив

След като Районен съд в Пловдив пусна под символична гаранция 36-годишния  Атанас Килиджийски, който блъснал стара жена на пешеходна пътека в Пловдив и избяга, през днешния ден магистрати от втора инстанция желаеха непрекъснатия му арест. Тези ограничения обаче са задочни, заради повода, че през вчерашния ден Килиджийски е напуснал България и е влезнал в Сърбя с автомобил, макар че шофьорската му брошура е отнета от прокуратурата в Пловдив. 
Прочетете още
Днес бе извършено дело, откакто  държавното обвиняване стачкува против стартирането му. Така съдиите от Окръжен съд анулираха решението за мярка " гаранция " на първа инстанция и желаеха  „ задържане под стража ”. Това значи, че в случай че обвиненият влезе в България ще бъде неотложно арестуван.

В правосъдната зала се появиха и неговите бранители, които разясниха, че нямат връзка с Атанас и по тази причина се отдръпват от производството.

Очаква се  Атанас Килиджийски да бъде пуснат за общодържавно търсене.

Катастрогата стана на 18 февруари в центъра на Пловдив, а потърпевшата 60-годишна жена прекосявала на пешеходна пътека. Според проверяващи водачът не е понижил скоростта преди удара. След това потърпевшата е била откарана в болница, където се схваща, че е със строшен таз и фрактура на ръката. 

Видеото, което  TrafficNews  притежава, демонстрира по какъв начин таксито минава през пешеходната пътека без въобще да понижи скоростта, с която се движи, предницата изстрелва пресичащата жена във въздуха, а по-късно тя пада на земята. Жълтата кола, продължава  придвижването си със същата скорост и изчезва.В следствие, откакто лидерът на автомобила е открит, справката демонстрира, че 36-годишният Атанас е осъждан, а сегашното действие е осъществено в границите на изпитателния период на дадената му присъда за кражба. 

Часове по-късно водачът идва в болничното заведение, с цел да разбере положението на потърпевшата и там е арестуван.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР